2010. május 1., szombat

a kisfiú, akinek az apukája, hát nem is tudom


szóval persze megint kiakadtam, de egyszerűen nem lehet normális embernek az ilyenen nem kiakadni. zircen volt a cuha-völgyi vasútvonal ünnepe, vagy valami ilyesmi, amit megmentettek politikusok, ( arról itt most nem fogok írni, hogy ennek a vonalnak a fenntartása mekkora ráfizetéssel lehetséges, múltkor hallgattam a rádióban egy műsort, nem merem leírni, hogy egy hét alatt mennyien utaztak rajta )szóval megmentve a vonal,
és lesz szebb jövő, mert amíg egy négy !!!! éves körüli kiscsávó ilyen jól meg tud tanulni egy édesapukája által betanított memoritert, addig bízhatunk: lesz szebb jövő, hiszen egy viszonylag hosszú körmondatban gyurcsánytól bajnaiig mindenkiről tud mondani egy rossz szót a gyerek, addig bízhatunk árpád népében, hogy lesz szebb jövő. én speciel a gyerekemnek a madarakat, növényeket, festményeket, filmeket mutogatom, és tanítgatom úgy az életre, hogy egytelen politikus nevét ki sem ejtem előtte,de együtt nézzük a kékcinegéket, a csuszkákat, a kék vércsét, a balatont és még sorolhatnám mi mindent, s közben nem hiszem,( pedig már jóval érettebb a maga 11 évével a 4 éves gyermektársánál)hogy szüksége lenne arra, hogy politikusaink nevét megtanítsam neki.

1 megjegyzés:

G&M írta...

Szegény kölyök, ha egyszer véletlenül politikus lesz a "rossz oldalon" és megtalálják róla ezt a képet, karrier annyi...bár ilyen neveltetéssel tutira marad a jobb oldalon:)